Backstage - komik i kulissen, PANDURO MANAGEMENT APS

En nyskrevet comedy af Vase og Fuglsang ved runde borde i den stemningsfulde teatersal.

I Første akt følger den turnerende duo Dahl & Lillelund i den sidste times forberedelse op til deres nye show. Vi er med backstage bag scenetæppet, hvor de sidste aftaler klappes af under omklædning og stemmeopvarmning. Den bramfrie københavnerpige, Karen-Marie og den sindrige jyske Søren ser ikke altid helt ens på tingene, så en del aftaler sejler, mens alarmerende problemer rask væk sparkes til hjørne. Stemningen er med andre ord lige så højspændt, som elinstallationen i tekøkkenet, der også lige skal oplade Karen-Maries elbil!

I anden akt oplever vi duoen on stage, foran tæppet, og ser det endelige show, og ikke mindst udfaldet af alle forberedelserne fra 1. akt - det går ikke problemfrit for sig! Men hylende morsomt bliver det alligevel, når de to sammen kaster sig ud i de mest umulige projekter. Hør Karen-Marie synge Nik & Jay som Bakkesang mens Søren danser riverdance, og nyd dem når de sammen oplæser erotiske noveller og spiller hele Sound of Music på kun 9 minutter

Karen Marie Lillelund: foredragsholder og direktør i egen virksomhed. Uddannet i dramaturgi og musik fra Århus Universitet og sanguddannet i London. Har medvirket i store musicals, som Atlantis, Me and my girl og Les miserables. Sideløbende har Karen-marie stået sine folder som bakkesangerinde i Bakkens Hvile, skrevet en række bøger om bl.a. humor og producerer sin egen ugentligt podcast Dig og mig og Musicals. Senest har hun haft stor succes i Nykøbing Falseter Revyen 23.

Søren Dahl: Radiovært, foredragsholder, forfatter. Uddannet ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Vært på det ikoniske radioformat Cafe Hack og Dahl på Hack. I flere år landets mest lyttede radioprogram. Søren har interviewet en lang række store personligheder med vidt forskellige baggrunde, og han er mest kendt som samtalens mester. Forfatter til flere bøger, tre julekalendere til DR og har turneret med en række soloshows.

FORFATTERE: Vase og Fuglsang

MEDVIRKENDE: Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl

Spillested: HJØRRING TEATER på Vendelbohus

Dato: 2024-11-28 19:30 - 21:20

Genre: Comedy

Varighed: ca. 110 min inkl. pause

Pris: Løs 395 / 375 / 355; Abo 320 / 300 / 280; Unge u 25 / stud 190

Bestil billet