Farinelli med GUIDOPERA

HJØRRING TEATER glæder sig til at åbne den nye teatersæson med netop Farinelli, som desværre blev aflyst i november 20 pga Coronanedlukningen i Nordjylland, men nu er den her: Farinelli -en dansk klassiker med sydlansk temperament
Glæd jer til at høre "Sangen har vinger", "Følges ad" og "Herren som skabte alt på jord" i det vidunderlige danske operette/syngespil Farinelli med de allerbedste operasangere. Det vil være Niels Jørgen Riis´debut som Farinelli og jeg glæder mig selv meget til at høre ham synge titelpartie, siger Guido.
Handlingen er den traditionelle handling, men i en livlig komprimeret udgave. Leif Greibe har arrangeret det store orkester partitur for en forrygende kvartet, så der er ikke sparet på de musikalske udfoldelser. Vi garanterer for et hav af velkendte og elskede sange som publikum nynner med på dagevis efter vores besøg.
Operetten er i 2 akter, og foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i byen Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal medvirke i et syngespil på byens kloster. Udenfor Napoli ligger et sørøverskib ankret op, og piraterne har fordækt blandet sig med kirkegængerne. Og så er vi igang... En forestilling med gennemslagskraft og masser af godt humør
Medvirkende: Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz m.fl. Kapelmester Leif Greibe samt violin, cello og klarinet.

TOPHOLT & Andersen Restaurant på Vendelbohus kontakt 93 88 66 08

MENU 2 retter kr. 235,- eller 3 retter kr.295,-
FORRET -Hjertesalat med rørt dansk hvidfisk, rejer & capers
HOVEDRET -Perlehøne med kål, timian & hønsesauce
DESSERT -Mousse med sensommerbær, citron verbena & ristet havre

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohusscenen

Dato: 2021-09-26 16:00 - 18:30

Genre: Operette

Varighed: 150 min

Pris: Løs 395/375/355 Abo 345/325/305 Unge u/26 190

Bestil billet