Med Sne, DET KGL. TEATER

Med sne - En forestilling om demens Med Sne tager favntag med livet, når det bliver allersværest af Thomas Bendixen 

I kampen for at fastholde sit gamle jeg mødes han af stadig større forhindringer efterhånden som hans liv overtages af den virkelighed, sygdommen skaber.

Tag med på en visuel og sanselig teaterrejse ind i den dementes hjerne. En far. En søn. En datter. En neurolog. Fire mennesker forsøger at finde mening i demenssygdommens kaos. Faderen får stillet en demensdiagnose og kastes ud på totalt ukendt grund med børnene som magtesløse vidner. Børnene må overskride alle grænser i en umulig kamp mod en sygdom, man kun forgæves kan forsøge at forstå. De må på faderens vegne tage beslutninger, der fratager ham myndigheden over sit eget liv for at kunne finde vej i en forvirrende og kaotisk virkelighed.

Med sne tager favntag med livet, når det bliver allersværest. Musik, dans og tekst kæmper om scenen, alt imens sygdommen tålmodigt overtager stadig mere af en mand, der langsomt sner til. Sygdommen er hele tiden til stede i et kaotisk kosmos, som en uberegnelig og uforudsigelig, kropslig, visuel kraft i form af dansere, der forvrider virkeligheden og forvirrer i poetiske hallucinationer. 

Henning Jensen er faderen, der knapt forstår, at han er syg, og Kirsten Olesen er neurologen, der inviterer på en rejse ind i det demente sind.

Instruktør Thomas Bendixen både skriver og instruerer Med sne med udgangspunkt i sine personlige erfaringer med demens. Efter en række stilsikre iscenesættelser af store klassikere f.eks. Erasmus Montanus , vender han tilbage til sine rødder som moderne danser og skaber en visuel og poetisk udfordrende forestilling.

Efter forestillingen afrunding mellem Det Kgl. Teater og publikum i restauranten. Der kan bestilles smørrebrød til dette arrangement.

Se video her

Instruktør: Thomas Bendixen, Koreograf: Edhem Jesenkovic

Medvirkende: Henning Jensen, Kirsten Olesen, Maria Rossing, Peter Christoffersen Dansere: Edhem Jesenkovic, Snorre Jeppe Hansen, Nelson Rodriqez-Smith

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2017-11-30 19:30 - 21:20

Genre: Skuespil

Varighed: 1 time og 30 min uden pause

Pris: Abo 270,-+250,-+225.- Løssalg: 320,-+300,-+275,- Unge u. 26 + studerende: 200,-+180,-+155,-

Bestil billet