Se Venedig og dø, MUSICALDANMARK - UDSOLGT

                            - EN HYLDEST TIL TOPPEN AF POPPEN I 70´ERNE.

I Se Venedig og dø kan du se frem til at høre en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70´erne fra både Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Det gør vi ved små borde i den stemningsfulde gamle teatersal.

Teaterkoncerten tager udgangspunkt i et møde mellem Kim Larsen og Lone Kellermann på et musikværtshus på Christianshavn. De fejrer at nummeret ”Se Venedig og dø”, er blevet nr. 1 på den danske hitliste. På værtshuset støder de tilfældigvis ind i Michael Bundesen, Sebastian, Lis Sørensen og C.V. Jørgensen og Toppen af poppen er samlet.

Ud over en række musikperler fra 70´erne så får vi indblik i den dramatik, der var i musikbranchen i slut-halvfjerdserne, hvor afløseren for Danmarks største rockband Gasolin skulle findes. At overgive førstepladsen til kronprinsebandet – Shu-Bi-Dua, var ikke af Gasolins gode vilje.

På scenen vil de medvirkende sangere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Rikke Lillevang m.fl. give den fuld gas i alle de store sange fra 70´erne. Så Se Venedig og dø bliver en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre, og som uden tvivl vil ende i den store fællessang.

Se Venedig og dø er produceret af MusicalDanmark, som Hjørring Teater også havde besøg af i sæson 2022-23 med forestillingen Pianoman´en fra New York, der var en kæmpe succes.

Medvirkende: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Rikke Lillevang, Lucas Hoang, Anne Kraglund, Niels Rahbech, Lars Wagner, Joakim Øster, Michael Vestbo

Dramatisering, ide og koncept: Michael Bentholm

Instruktion: Rikke Lillevang

Kapelmester: Niels Rahbech

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2024-03-01 19:30 - 21:20

Genre: Teaterkoncert

Varighed: 110 minutter inkl. pause

Pris: Løs 395 / 370 / 320; Abo 320 / 295 / 245; Unge u 26 / stud 190

Bestil billet