Ikke noget pis, DET KONGELIGE TEATER - OBS ændret besætning

En strittende og morsomt udleverende komedie om at være mand.

Hvordan står det til med manden og hvor skal han hen? Hvordan har mænd, som styrter mod de 50 og 60, det egentlig i dag. "Hvordan går det?" er instruktørens indledende spørgsmål til skuespillerne Rasmus Botoft, Henrik Prip, Peter Oliver Hansen, Kasper Leisner og Zaki Youssef. Ja, det må I komme i teatret for at se. 

En fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv det går? Instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende, morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvordan går det, mand? 

Når alderen nærmer sig de 50+ så er livet som mand ikke længere et spørgsmål om at skulle forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere, kvinder og føle sig udødelig og uforbederlig. Men derimod om han kan følge med? Er han på sporet eller er han lost? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksion?

Kamilla Wargo Brekling skriver og instruerer en skarp komedie om at være mand i dag på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, refleksioner og oplevelser. 

Grin og græd med i denne komedie, når mændene er ved roret  - for måske sidste gang.

OBS: Besked fra Morten Kirkskov, Skuespilchef på Det kgl. Teater:

"Af forskellige grunde har Det kongelige Teater været nødt til at skifte ud i besætningen på forestillingen. Lars Mikkelsen er optaget af internationale filmoptagelser og Janus Nabil må melde fra af personlige grunde. Lars Mikkelsen afløses af Kasper Leisner og Janus Nabil af Zaki Youssef. To fantastiske skuespillere, der glæder sig til at komme på besøg med denne roste, rørende og morsomme forestilling."

Medvirkende efter cast-ændring: Rasmus Botofte, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef

Instruktion og bearbejdelse:

Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling

Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Karina Dichov Lund og skuespillerne

Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm

Koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund

Videokonsulent: Morten Just

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2024-03-08 19:30 - 20:55

Genre: Komedie

Varighed: 1 time og 25 minutter. Forestillingen er uden pause.

Pris: Løs 395 / 375 / 355; Abo 320 / 300 / 280; Unge u 26 / stud 190

Bestil billet