! NyTåRsBRAGeT !, OPERETTEKOMPAGNIET - FÅ BILLETTER

Hjørring Teater fejrer det nye års komme med Operettekompagniets festlige Nytårskoncert ved små borde i den stemningsfulde teatersal og med champagnebaren åben.

Med et altid lystigt værtskab og præsentation, med de små påhits og de store overraskelser, med det kendte som det mindre kendte, med hele sketchses, med propper der konstant springer! En sådan livsglæde kan du forvente feje over scenen, udover skråningen og ind i sanserne på alle ude på rækkerne..

Festbandet sidder klar, som det sig hør og bør, kyndigt ledet af den fyrige Carol Conrad bag tangenterne. Musikerne tæller fortsat medlemmer af såvel Radiosymfoniorkestret som det Kongelige Kapel. Det forlyder at janitshar Jakob Weber, ham med alle svarene fra Den klassiske Musikquiz, vil give et storslået treat fra sin plads i rytmegruppen.

Danmarks svar på Tom Jones, Bo Kristian Jensen, der også kan fortolke Dario, baggårdspumaen Otto og i det hele taget vort modersmål, som ingen anden kan, er på plakaten. Ligesom hans vidunderlige hustru, Vibeke Kristensen, er det – hun, som kan sin O mio babbino caro, lige så vel som sine musicals og helt ud til ingen ringere end Celine Dion. Hendes udgave af The Prayer med Thomas Peter Koppel er en showstopper, som ikke levner et øje tørt.

Sidstenævnte konfererer som kompagniets store publikumsskare er blevet forvænnet med – og kan li´ det! Og så er han ikke bleg for selv at give den gas i alt fra den spanskglødede Granada til Freddie Mercurys uimodståelige The Great Pretender.

Operetten spiller selvklart en vigtig rolle – og hitsene fra trefjerdelstaktens boblende univers vil ligeledes være repræsenteret til overflod.

Den over 2 timer lange sceance byder på det ypperste af Operettekompagniets formåen i et smukt scenisk set-up. Og altid med lidt mere end det forventede.

Operetten lever – traditionen fortsætter

Sangere: Vibeke Kristensen, Bo Kristian Jensen & Thomas Peter Koppel

Instruktion og bearbejdelse: Thomas Peter Koppel

Koreografi: Henriette Brøndsholm

Musik: Alt fra Strauss & Lehár til Tom Jones & Freddie Mercury

Kapelmester: Carol Conrad

Musikere: Anton Lasine / Johannes Søe Hansen, Kim Bak Dinitzen / Ingemar Brantelid & Jakob Weber

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2024-01-06 15:00 - 17:05

Genre: Operette

Varighed: 2 timer og 5 min inklusiv pause

Pris: Løs 395 / 370 / 320; Abo 320 / 295 / 245; Unge u 26 / stud 190

Bestil billet