Sommer i Tyrol, FOLKETEATRET

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette, når vi dette efterår rejser til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som "Ja, ja, ja - nu kommer jeg" og "Man kan jo ikke gøre for at man har charme", mens der på gæstgivergården "Den Hvide Hest" hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet.


Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i under-tøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara. Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Müller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikal-ske komedie.


I alt 14 medvirkende: Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Meike Bahnsen, Mathias Flint, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Kristine Brendstrup, Kristine Yde; Søren Bang Jensen, Julian Theisgaard Kellerman.


Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim og Jens Christian Led
Oversættelse: Mogens Dam og Jens Louis Petersen
Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen
Koreografi: Peter Friis
Musik: Ralfh Benatzky
Kapelmester: Nikolaj Heyman og Niels Søren Hansen
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen, Søren Graversen, Jonas Munck Hansen

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2022-11-10 19:30 - 21:30

Genre: Operette

Varighed: 2 timer og 20 min inklusiv pause

Pris: Løs 395 / 375 / 355; Abo 320 / 300 / 280; Unge u 26 / stud 190

Bestil billet