Robin Hood, FOLKETEATRET

EVENTYR I SHERWOOD - EN FAMILIEFORESTILLING 6+
Folketeatrets Robin Hood er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning.

Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jacob Weble, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Jon Lange, Morten Christensen, Magnus Bruun

Manuskript: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Koreografi: Sofie Akerø
Stuntkoreograf: Søren Poppel
Komponister og musikere: Jullie Hjetland, Kirstine

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2023-03-12 16:00 - 18:00

Genre: Familieforestilling 6+

Varighed: 2 timer og 5 min inklusiv pause

Pris: Unge u 26 / stud 190; Løs 375 / 355 / 335; Abo 300 / 280 / 260

Bestil billet