Jeg bærer min sjæl, TEATER FREEZE PRODUCTIONS

ET VISUELT MUSISK TEATERSTYKKE
Jeg Bærer Min Sjæl//Tarnima Nammatai er en forestilling om overgreb, kærlighed, magt og afmagt, forsoning og håb. Forestillingen er baseret på tekster og digte skrevet af mennesker, som har oplevet overgreb – enten på egen krop eller som pårørende.

I både poetiske samt jordnære udtryk møder vi barnet, der har oplevet smerten, den voksne der trøster, fællesskabets glæde og nødvendighed, politikeren der smælder, og urkraften der bærer os alle til nye steder i livet. 

Hanne Trap Friis har sammen med billedkunstner Gukki Nuka lavet en forestilling, der beskæftiger sig med seksuelle overgreb i Grønland. Forestillingen tager udgangspunkt i beretninger fra Killiliisa-rollemodellerne, dagsbogsnotater og digte.

Her beskrives det sværeste - i det sprog kunstnere har - nemlig teatrets, musikkens, dansens og poesiens. Forestillingen er et sammenflettet univers af monolog, dialog, dans, sang og projicerede billeder.

Forestillingen er en samarbejdsforestilling mellem Vendsyssel Teater og Hjørring Teater, hvor hvert teater sælger halvdelen af billetterne til forestillingen.

Medvirkende: Karina Møller, Klaus Geisler, Rasmus Lyberth, Nukakkuluk Kreutzman
Iscenesættelse: Hanne Trap Friis
Komponist: Hans-Ole Amossen
Lys: Naleraq Eugenius
Koncept: Gukki Nuka & Hanne Trap Friis
Scenografi: Naja Rosing-Asvid
Projekt- og turnéleder: Nuka Carmen Bisgaard

Spillested: VENDSYSSEL TEATER, Prøvesalen

Dato: 2023-03-22 19:30 - 21:00

Genre: Visuelt musisk teaterstykke

Varighed: 1 time og 20 min uden pause

Pris: Løs 285; Abo 235; Unge u 26 / stud 75

Bestil billet