Udsigt og Blok 4/fra Grønland TEATER FREEZE PRODUCTIONS

Søren bor i "Sletten" (betonområdet) i Nuuk med sin kone Marianne og deres 2 børn. Han forelsker sig hovedkuls i Aviaja, som er Numioq (Nuukboer), og som også bor i betonen. BLOK 4 Af dramatiker Kim Leine, baseret på virkelige historier, og er både en kærlighedshistorie og en erotisk tragedie. Den er et levende billede på alle de kompleksiteter, der er mellem Danmark og Grønland, et billede på mødet Danmark og Grønland. Stykket handler om den komplekse kærlighed og alle vores drifter og om at ville lykkes som menneske. Skuespillere: Karina Møller, Thomas Knuth, Helene Kvint.
Efter en pause spilles UDSIGT af og med Makka Kleist En fortælling baseret på personlige oplevelser. I "Udsigt" møder vi den ældre kvinde der fortæller om dengang hendes familie blev flyttet fra bygden og ind i betonen. Om da manden skulle dræbe sine 16 hunde og om glæden ved at få rindende vand. Historien bliver fortalt i et fornemt fortællegreb hvor vi alle bliver inviteret ind i et stærkt levet liv, gennem de sidste 40 år af Grønlands historie. Forestillingen efterlod et stærkt bevæget både grønlandsk, dansk og internationalt publikum i Nuuk i 2019.
De 2 forestillinger er ui Hjørring et samarbejde mellem Vendsyssel Teater og Hjørring Teater og hvert teater sælger halvdelen af billetterne til den 23.11 og 24.11. vises på Vendsyssel Teater.

SPISNING FØR FORESTILLINGEN ?  BESTIL BORD HER HOS T&A PÅ VENDELBOHUS

Spillested: Vendsyssel Teater /samarbejdsforestilling ml Vendsyssel Teater og Hjørring Teater

Dato: 2020-11-23 20:00 - 21:30

Genre: Teater om Grønland

Varighed: 90 min incl pause

Pris: Løs 235 Abo 185 Unge u/26 95

Bestil billet