Sommer i Tyrol - Halløj på Tyrolerhotellet, FOLKETEATRET Forestillingen er AFLYST pga CORONA nedlukning

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Denne gang rejser vi til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol. 
Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja - nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården "Den hvide hest" hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.
Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.  
Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på Badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie. 
Instruktion og bearbejdelse: Rolf Heim
Musik: Ralph Benatzky
Libretto: Erik Charell
Kapelmester: Søren Hansen
Koreografi: Peter Friis
Musikere: Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Henrik Silver
Medvirkende: Jesper Groth, Kasten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Maria Corydon 

SPISNING FØR FORESTILLINGEN ?  BESTIL BORD HER HOS T&A PÅ VENDELBOHUS

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohusscenen

Dato: 2021-04-15 19:30 - 21:30

Genre: Operette

Varighed: ca 2 timer

Pris: Løs 390/370/350 Abo 340/320/300 Unge u/26 185

Bestil billet