Hjerter i Valsetakt, OPERETTEKOMPAGNIET - OBS NY NY dato TORSDAG den 20. MAJ

FORESTILLINGEN spiller nu torsdag den 20. maj kl 19.30. Alle der har billetter til forestillingen vil modtage nye billetter med rette dato.

HJØRRING TEATERS nytårsforestilling er nu blevet til sæsonens sidste forestilling

Hjørring Teater byder traditionen tro det nye år og vores publikum velkommen med en skøn musikoplevelse og for tredie år i træk med et festlig forestilling fra Operettekompagniet. Et orgie af hits
En seng med den trætte operettediva åbenbares. Hendes tidligere operettehelt synger om deres gamle Wien. Stuepigen sørger kærligt for sin frue og de sædvanlige sysler med at få gjort hende klar til forestilling indledes. For som det hedder i operetternes verden: En operette om dagen er den bedste medicin! Snart tryllebinder vores heltinde os atter som i fordums tid, ledsaget af operettehelten den yngre … Dette er Hjerter i valsetakt, med musik af de store mestre og en rød tråd, der når ud i alle kroge af genren. Når mørket falder på, forsvinder såvel gnisten som ynglingen – og divaen lægges ærbødigt i seng efter endnu en dag i operetteland. I morgen, formoder vi, gør de det hele igen!
Operattekavalkade arrangeret af Thomas Peter Koppel og Carol Conrad.

SPISNING FØR FORESTILLINGEN  :BESTIL BORD HER HOS T&A PÅ VENDELBOHUS

Spillested: HJØRRING TEATER; Vendelbohus

Dato: 2021-05-20 19:30 - 21:30

Genre: Operette

Varighed: 120 min incl. pause

Pris: Løs 390/370/350 Abo 340/320/300 Unge u/26 185

Bestil billet