Farinelli, GUIDOPERA Forestillingen er desværre AFLYST pga CORONA nedlukning i Nordjylland

Farinelli -en dansk klassiker med sydlansk temperament
Glæd jer til at høre "Sangen har vinger", "Følges ad" og "Herren som skabte alt på jord" i det vidunderlige danske operette/syngespil Farinelli med de allerbedste operasangere. Det vil være Niels Jørgen Riis´debut som Farinelli og jeg glæder mig selv meget til at høre ham synge titelpartie, siger Guido.
Handlingen er den traditionelle handling, men i en livlig komprimeret udgave. Leif Greibe har arrangeret det store orkester partitur for en forrygende kvartet, så der er ikke sparet på de musikalske udfoldelser. Vi garanterer for et hav af velkendte og elskede sange som publikum nynner med på dagevis efter vores besøg.
Operetten er i 2 akter, og foregår i Italien og Spanien på baroksangeren Farinellis tid. Handlingen baserer sig i korte træk på en røverhistorie, der tager udgangspunkt i byen Napoli. Den verdensberømte Farinelli skal medvirke i et syngespil på byens kloster. Udenfor Napoli ligger et sørøverskib ankret op, og piraterne har fordækt blandet sig med kirkegængerne. Og så er vi igang... En forestilling med gennemslagskraft og masser af godt humør
Medvirkende: Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Camilla Illeborg, Teit Kanstrup, Hans Lawaetz m.fl. Kapelmester Leif Greibe samt violin, cello og klarinet.

SPISNING FØR FORESTILLINGEN ?  BESTIL BORD HER HOS T&A PÅ VENDELBOHUS

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2020-11-08 16:00 - 18:30

Genre: Operette i 2 akter

Varighed: 150 min

Pris: Løs 390/370/350 Abo 340/320/300 Unge u/26 185

Bestil billet