STÅ FAST, DET KGL. TEATER

Stå fast

Af Kamilla Wargo Brekling frit efter Svend Brinkmann

Bare sig nej, gu' vil jeg ej! Fyr din coach, giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes, er vigtigt.

Kamilla Wargo Brekling inviterer med Stå fast til en forestilling om at stå. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!

Stå fast stiller sig på Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre, få meningsløsheden til at give mening og indse, at døden er forudsætning for meningen med livet?

Med succesen Stå fast går Svend Brinkmann med humor imod tidens krav om, at man skal være i konstant forandring. I efterfølgeren Ståsteder giver han sit bud på, hvad der er værd at stå fast på ved at genopfinde gamle ideer om det gode, værdigheden, løftet, selvet, sandheden, ansvaret, kærligheden, tilgivelsen, friheden og døden.

Instruktør Kamilla Wargo Brekling har med sin særegne signatur stået for markante forestillinger som parforholdstrilogien Krig, Undskyld og PIS (hvoraf de sidste to spillede på Det Kongelige Teater og PIS vandt prisen som årets turnéforestilling i sæson 2007-08), og Om et øjeblik, Slut, Kvinde kend din krop, Jeg mig fuck dig, Spørg de voksne, Takt og tone, Uledsaget og Hvad sker der?

Stå fast er skabt i samarbejde med tre af skuespillerensemblets stærkeste kræfter, Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder Jensen og Karen-Lise Mynster.

Stå fast spillede for udsolgte huse på Skuespilhusets Lille Scene i sæson 17-18.

Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samspil med holdet og Karina Dichov Lund Co-iscenesættelse, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund Scenografi og kostumer: Lisbeth Burian Lysdesign: Malthe David Haugaard Lyddesign: David Andreas Hjerting Videodesign: Rasmus Kreiner Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder Jensen og Karen-Lise Mynster (i alt 3 medvirkende)

Spillested: Hjørring Teater, Vendelbohus

Dato: 2019-11-28 19:30 - 20:36

Genre: Drama

Varighed: 1 time og 35 min uden pause

Pris: Abo 235,- Løssalg 285,- unge 125,-

Bestil billet