Mixdouble, DET KGL.TEATER

Mixdouble

Urpremiere af Lærke Sanderhoff

Absurd og tragikomisk forestilling om ægteskab, venskab og badminton.

Arenaen er en badmintonbane. Hver torsdag mødes to ægtepar og spiller badminton. Det har de gjort længe, og det er en tradition, de alle fire prioriterer højt. Badminton er et frirum, en mulighed for motion, hyggeligt samvær med gode venner og en fin måde at lave noget sammen på som mand og kone.

Eller sådan burde det være.

Mixdouble dykker ned i det pinagtige ved mennesket. Dér hvor vi stædigt kæmper for at opretholde vores værdighed, men i virkeligheden netop mister os selv i kampens hede. Vi lever i en tid hvor selv relationer bedømmes ud fra en ”what’s in it for me”- måde at være i verden på. Verden er i brand udenfor badmintonhallen, mens personerne indenfor er optaget af, hvem der vinder, om bolden var ude eller inde og om de overhovedet får noget ud af at spille badminton, endsige være gift med den, de nu engang er gift med og hvad venskabet egentlig giver dem.

Mixdouble er splinternyt drama udviklet gennem Det Kongelige Teaters tiltag for ny dansk dramatik, KGL Dansk. Dramatiker Lærke Sanderhoff blev i sidste sæson Reumertnomineret for Lev menneske og har tidligere bl.a. skrevet Klumpfisken, der efter et succesfuldt liv på teaterscenen i København og på turné også blev en rost spillefilm. Lærke skaber Mixdouble i tæt samarbejde med iscenesætter Stine Schrøder Jensen.

Iscenesættelse: Stine Schrøder Jensen Scenografi: Rikke Juellund 

Medvirkende: Esben Dalgaard, Morten BrovnChristine Exner og Maria Rich 

Spillested: Vendelbohus

Dato: 2019-03-30 16:00 - 18:00

Genre: Absurd tragikomisk forestilling

Varighed: 80 min uden pause

Pris: Løssalg. 300,- Abonnement: 250,- Unge/Studerende: 180,-

Bestil billet