FUCKING ÅMÅL, HILS DIN MOR og TEATRET VESTVOLDEN

Oplev HiLS DiN MOR og Teater Vestvoldensdanske teaterversion af den svenske kultfilm Fucking Åmål fra 1998. Af Julie Maj Jakobsen, frit efter Lukas Moodyssons filmmanuskript.

Fucking Åmål er en fortælling om, at bo i et mindre samfund og ikke være ligesom alle de andre. En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde står ved hvem man er.

Handling
Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads og hvis du falder lidt udenfor normen, kan byen være et helvede at bo i.

Fucking Åmål er en fortælling om, at bo i et mindre samfund og ikke være ligesom alle de andre. En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde står ved hvem man er.

Handling
Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads og hvis du falder lidt udenfor normen, kan byen være et helvede at bo i.Agnes og Elin går på samme skole og bor begge i Åmål – de er to vidt forskellige piger.Agnes og Elin går på samme skole og bor begge i Åmål – de er to vidt forskellige piger. 

Selvom Agnes har boet i byen i næsten to år, har hun stadig ingen venner. Hun er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det, fordi hun er bange for at blive mobbet.

Rygterne siger at Elin stort set har været i seng med alle drengene, men det passer ikke. Hun er frygtløs, rastløs og betages af alt, hvad der afspejler ungdommen i storbyerne.

Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles og en uventet rejse begynder.

Fucking Åmål handler om kærlighed, ungdomskultur, identitet, homoseksualitet, mobning, ensomhed, selvmordstanker og den seksuelle udvikling/debut.

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2018-10-22 19:00 - 20:00

Genre: Ungdomsforestilling for 12-18 årrige

Varighed: 60 min

Pris:

Bestil billet