BENNY Livet er ikke det værste man har, TEATRET OPTIMIS - UDSOLGT

En humoristisk og glædespredende cabaret hvor man lærer Benny Andersen som person og hans uimodståelige viser bedre at kende.

Benny Andersen er et spændende menneske – både som digter, komponist og person – med mange farver og nuancer, både lyse og mørke, milde og vilde!

Hans digte og viser er fyldt med humor og humanisme, finurligheder og overraskelser. Og når vi kalder ham for vores nationaldigter, skyldes det jo netop, at han så glimrende forstår, at skrive om at være menneske og dansker – og vi dermed kan spejle os i hans værker og blive klogere på os selv og hinanden.

Med ”BENNY” lader vi publikum se vores mest populære digter og hans eminente viser gennem nye briller.

Cabaret’en er bygget kronologisk op om Benny Andersens liv og karriere – i høj grad fortalt gennem hans egne erindringer, prosastykker og digte.

Vi viser ham og hans kunst fra mange sider – ”under begge øjne” som han selv skriver – og tegner dermed et sprudlende, inspirerende og helstøbt billede af vores nationaldigter.

De skønne og kraftfulde viser fletter sig om og ind i fortællingen – og vi synger dem, så man rent faktisk kan høre de fantastiske tekster.

Cabaret’en indeholder bl.a. viserne: Svantes lykkelige dag, Rosalina, Verdensborger i Danmark, Hymne til skørheden, Lille sang til Nina, Svantes drikkevise, Bjørnen vågner, Vennesang, Barndommens land, Hilsen til forårssolen, Svantes svanesang, Go’ nu nat og Tidseltango.

Medvirkende: Allan Høier, sanger og idemand, Erik Axel Wessberg, guitarist og arrangør

Instruktør, Bo Skødebjerg

Forestillingen foregår i Lille sal, som intimforestilling. Vi sidder v små runde borde.

Spillested: HJØRRING TEATER, Lille sal Vendelbohus

Dato: 2019-01-27 14:30 - 16:30

Genre: cabaret

Varighed: 2x 45 min

Pris: Løssalg 190,- Ingen øvrige rabatter

Bestil billet