Komedien, hvor alt går galt, FOLKETEATRET

Original titel: The play that goes wrong FOLKETEATRET har samlet et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End og som nu får Danmarkspremiere.

Vi advarer: Der er risiko for, at du græder grin, for sjældent har man set noget så rablende og hjælpeløst udført. En ambitiøs amatørgruppe kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil, men de har desværre ikke styr på ret meget andet end spilleglæden. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig hvor de skal være, replikkerne falder ikke til tiden, men til gengæld snubler de glade amatører over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt.

Titlen er ikke falsk reklame; absolut ALT hvad der kan gå galt, går med sikkerhed HELT galt. Hvis en blanding af Mr. Bean, Monty Python og Svend, Knud og Valdemar kan få dig til at grine, så kan Komedien, hvor alt går galt også.

FOLKETEATRET har samlet et hold af Danmarks mest morsomme og adrætte skuespillere til denne vanvittige og prisvindende slapstickfarce, der i nogle sæsoner har blæst latterorkaner ind over Londons West End og som nu får Danmarkspremiere.

Forfattere: Henry Lewis, Jonathan Sayer og Henry Shields

Instruktør: Geir Sveaass

Scenograf: Søren Glad

Oversættelse: Henrik Lykkegaard

Medvirkende: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefensthal, Kristian Holm Joensen, Patricia Schumann, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen

Spillested: HJØRRING TEATER, Vendelbohus

Dato: 2017-10-01 16:00 - 18:00

Genre: Slapstickfarce

Varighed: 2 timer

Pris: Abo: 320,- 300,- 275,- Løssalg: 370,- 350,- 325,- Unge under 26 + stud. 250,- 230,- 205,-

Bestil billet